Fase 9: Het eind in zicht

Met fase 9 wordt het voor de bewoners ook leuk: de zitjes zijn af, de bibliotheek is in gebruik genomen, de parkeerplaatsen zijn bereikbaar, alle liften zijn operationeel en de fietsen en scootmobiels staan droog en veilig. Wat een verademing! 

De gezelligheid keert terug


Met het afronden keert de huiselijkheid en gezelligheid overal terug. De tweezitsbankjes blijken ook met drie personen nog riant, al zullen we helaas de komende tijd weer wat meer afstand moeten houden.

Buiten en binnen op orde

De directiekamer, de praktijkruimtes, de administratie: al die fris ingerichte werkplekken  zorgen bij iedereen voor nog meer werklust. Buiten is veel groen opnieuw aangelegd en al zullen we tot de lente moeten wachten voor daar de knoppen uitkomen, nu al is te zien dat het er goed toeven zal zijn.

Eind in zicht

Van deze serie renovatievideo’s komt nu ook het eind in zicht. Bewoner Pim van der Ende, die zich al die tijd met zijn camera in de lastigste posities heeft weten te manoeuvreren, kan de balans opmaken. Hij heeft nog beloofd een compilatie van alle afleveringen te maken en daar kijken we naar uit!