Bewoners vertellen

Wie kan beter vertellen over wonen in serviceflat Schouwenhove dan de bewoners zelf? Ieder heeft zo zijn of haar eigen redenen waarom ze hier graag zijn.

Meteen een goed gevoel

Bettie en Wolter Gelling verruilden hun vertrouwde basis in Eindhoven voor de comfortabele service van Schouwenhove. Ze voelden zich al snel thuis door de vriendelijke sfeer en de vele activiteiten.

Lees het hele verhaal van Bettie en Wolter Gelling

Genieten van het uitzicht

Anna van Bostelen zit graag op haar balkon-met-uitzicht, maar is ook geregeld te vinden in de recreatiezaal, voor koffie of een van de vele culturele activiteiten. Je hebt hier alles bij de hand, vindt ze.

Lees het hele verhaal van Anna van Bostelen

Altijd een helpende hand paraat

Wanneer het nodig is, staat onder alle omstandigheden iemand klaar om je te helpen. Dat is grandioos, vindt Fieneke Cannoo. En er is altijd aanspraak, als je dat wilt.

Lees het hele verhaal van Fieneke Cannoo

Persoonlijke aandacht

Carla Kniestedt heeft een drukke agenda, met activiteiten binnen én (ver) buiten Schouwenhove. Haar thuisbasis voelt vertrouwd – ze waardeert vooral de persoonlijke aandacht die ze ondervindt.

Lees het hele verhaal van Carla Kniestedt

Fijne leefomgeving

Ook voor bewoners die meer op zichzelf zijn, is Schouwenhove een prettige leefomgeving. Zoals Lammie Wijnja. Soms doet ze mee, maar vaak heeft ze haar eigen bezigheden. En dat kan allemaal prima.

Lees het hele verhaal van Lammie Wijnja

Het is hier goed wonen

Het gemak van alle dienstverlening onder één dak is voor Aat en cootje Arbouw doorslaggevend geweest.

Lees het hele verhaal van Aat en Cootje Arbouw

Ontdek Schouwenhove

Arm gebroken
Het is prettig om je op deze leeftijd verzorgd te weten. Een tijdje terug heb ik mijn arm gebroken en ben toen goed verzorgd door de thuiszorgorganisatie die hier in de flat komt.

Mevrouw Ortgies

Geborgenheid
Er is altijd iemand bereikbaar. Toen ik enige tijd geleden een hartaanval kreeg, was ik binnen tien minuten in het ziekenhuis. In één woord: geborgenheid.

De heer Kruit

Gevallen
Toen ik gevallen was, stond de verpleegkundige zó bij mij.

De heer Mizee