Wonen met zorg

Een val, een ziekte, ander fysiek ongemak. De ene dag kun je nog alles, de dag erna niets of in het beste geval veel minder. Dan is het een gerust gevoel dat er elke dag een gespecialiseerd ziekenverzorgende in Schouwenhove is, die de eerste hulp kan verlenen, de zorg coördineert en (letterlijk) de vinger aan de pols houdt.

Huisarts

In de praktijkruimte op de begane grond houdt elke week een huisarts spreekuur. U hoeft niet de deur uit voor een consult. De dokter is bijna dagelijks even in huis voor patiëntenbezoek.

Fysiotherapie

Als het nodig is , kunt een beroep doen op onze vaste fysiotherapeut. Bijvoorbeeld als u aan het revalideren bent, na een ziekenhuisopname. Dan komt de fysiotherapeut ook aan huis. In de fitnessruimte op de bovenste verdieping wordt u begeleid als u weer wat verder bent in het herstelproces.

Overige zorg

De diëtiste en de trombosedienst komen bij u aan huis als dat nodig is. De thuiszorgorganisatie heeft een steunpunt in Schouwenhove, zodat uw zorg altijd snel is geregeld. De apotheek komt meerdere keren per dag in Schouwenhove en bezorgt uw medicijnen bij u thuis.

Wonen met zorg

Ontdek Schouwenhove

Arm gebroken
Het is prettig om je op deze leeftijd verzorgd te weten. Een tijdje terug heb ik mijn arm gebroken en ben toen goed verzorgd door de thuiszorgorganisatie die hier in de flat komt.

Geborgenheid
Er is altijd iemand bereikbaar. Toen ik enige tijd geleden een hartaanval kreeg, was ik binnen tien minuten in het ziekenhuis. In één woord: geborgenheid.

Gevallen
Toen ik gevallen was, stond de verpleegkundige zó bij mij.