Voorzieningen

Wonen in Schouwenhove is veel meer dan een dak boven uw hoofd. We willen u een veilige, plezierige woonomgeving geven waarin u onbezorgd leeft. Daarom gaat onze service ver. Heel ver.

Veilig wonen

De receptie van Schouwenhove is 24 uur per dag bemand. Is er iets aan de hand? Met uw alarmsysteem roept u direct hulp op. We staan in een paar tellen naast u.

Meer over veilig wonen in Schouwenhove

De receptie, 24 uur per dag bemand

Ontmoeten

In Schouwenhove is er elke dag gelegenheid om anderen te ontmoeten, ook al woont u precies zo zelfstandig als u zelf wilt. U kiest de sociale activiteiten die bij u passen.

Meer over sociale activiteiten in Schouwenhove

Faciliteiten

Een winkel, een kapsalon, een fitnessruimte. De bibliotheek. Alles in hetzelfde gebouw. Handig en vertrouwd, met maximale service.

Meer over de faciliteiten van Schouwenhove

Kapsalon
Maaltijdservice

Wonen met service

Als u dat wilt, krijgt u elke dag een verse en met zorg bereide maaltijd aan huis bezorgd. Dagelijks boodschappen doen hoeft niet meer. En zo zijn er meer handige services in Schouwenhove.

Meer over de uitgebreide services van Schouwenhove

Wonen met zorg

Zorg nodig? In Schouwenhove is elke dag een gediplomeerd verpleegkundige aanwezig. Een rustig idee! Voor structurele zorg komen de vaste verzorgenden van de thuiszorg bij u langs.

Meer over de zorgfaciliteiten van Schouwenhove

wonen met zorg

Ontdek Schouwenhove