Deze video is gemaakt door Pim van der Ende, bewoner van Serviceflat Schouwenhove. Bekijk het gebouw, de faciliteiten, de services, de mensen en de omgeving!

In augustus 2020, vóór de start van de grootscheepse renovatie van Schouwenhove, konden familieleden van onze bewoners de heesters, vaste planten en bomen uitgraven in de tuin vóór de ingang van Schouwenhove. Het groen moest plaatsmaken voor de bouwmaterialen en de bouwkeet van de aannemer. Na de renovatie komt er weer een nieuwe tuin.

In 2020 en 2021 werkt Serviceflat Schouwenhove aan een grootscheepse renovatie. In september en oktober 2020 zijn er al veel spectaculaire werkzaamheden uitgevoerd. Meegenieten? Bekijk de video die bewoner Pim van der Ende heeft gemaakt en samengesteld.

Het werk aan de grootscheepse renovatie van Schouwenhove gaat gestaag door. Elke dag zijn er wel spectaculaire momenten met hoogwerkers, enorme vrachtwagens en grote bouwelementen. Schouwenhove-bewoner Pim van der Ende volgt alles op de voet en doet er per video verslag van.

Tijdens fase 3  werd voor het laatst met de hoogwerker gewerkt. De grootste ingreep in de afgelopen maanden was de bouw van de nieuwe liftschacht die straks een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. Verder werd de nieuwe dakconstructie aangesloten op de oude. Deze film is als altijd weer gemaakt door onze bewoner Pim van der Ende, in samenwerking met Remco Stip die de prachtige drone-opnamen verzorgde.