Ontmoeten

Zelfstandig wonen, maar wel met generatiegenoten als buren. Mensen in dezelfde levensfase, die nog volop in het leven staan, maar ook veel hebben om op terug te kijken. De een houdt van sport, de ander heeft interesse in cultuur, een derde houdt van lezen of wandelen. Maak nieuwe kennissen tijdens het dagelijks koffie-uurtje of in de fitnessruimte. Leer schilderen of verbeter uw bridge-vaardigheden.

Recreatiezaal met uitzicht

Op de hoogste verdieping van Schouwenhove is een ruime recreatiezaal voor dagelijkse ontmoetingen en wekelijkse activiteiten als concerten, lezingen, spellenmiddagen en filmvoorstellingen. In de fitnessruimte houdt u onder professionele begeleiding uw conditie op peil. Bij de bar wordt tweemaal per week samen geborreld.

Nog meer activiteiten:

  • Leeskring
  • Bridgeclub
  • Gymclub
  • Schilderclub
  • Fietsmaatjes
Ontmoet leeftijdgenoten
Ontmoet leeftijdgenoten

Ontmoet leeftijdgenoten

Ruimte voor ideeën

Nieuwe ideeën voor activiteiten zijn altijd welkom. De bewonersvereniging is actief en organiseert van alles. Er is een open oor voor iedereen die plannen inbrengt. Op de begane grond is een hobbyruimte: waar geschilderd kan worden en aan andere hobby’s kan worden gewerkt.

Ontdek Schouwenhove

Mooie concerten
Je hoeft niet de deur uit om interessante lezingen en mooie concerten bij te wonen.

Samen koffiedrinken
Als je meedoet, blijf je onder de mensen. En daar word je hier volop toe uitgenodigd.

Lol van het schilderen
Vroeger op school had ik een hekel aan tekenen, maar op de schilderclub hier heb ik ineens de lol van het schilderen ontdekt.