Faciliteiten

Even een boodschap doen of naar de kapper? Het kan binnen de muren van Schouwenhove. Mét aanvullende service. Zo brengen de medewerkers van de supermarkt uw boodschappen naar uw appartement als dat nodig is en zetten ze die zelfs in de kast.

Vervoer

Uw auto parkeert u direct voor de deur, op de speciaal voor u gereserveerde parkeerplaats. Ook de bus stopt voor de deur. Deze sluit aan op het NS-netwerk en andere busdiensten. Taxi’s en vervoer-op-maat kennen de weg naar Schouwenhove. Voor fietsers is er een overdekte stalling met – dat is handig! – oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Kapper en schoonheidssalon

Voor de kapper, de pedicure of de schoonheidsspecialiste hoeft u alleen maar de lift te nemen naar de begane grond. U bent in professionele handen bij de kappers van Knappe koppies of bij onze gespecialiseerde schoonheidsspecialiste en medisch pedicure Lianne Maurits.

Kapsalon
Faciliteiten

Bibliotheek

Schouwenhove heeft een eigen bibliotheek en leeszaal, gerund door vrijwilligers. Naslagwerken, fotoboeken, literatuur, biografieën of thrillers: keuze genoeg in de sfeervolle ruimte.

Luxe logeerkamers

Ontvangt u logees voor één of meer dagen? Geen probleem. Daar is Schouwenhove op voorzien. Reserveer voor uw gasten een compleet uitgeruste slaapkamer met televisie, badkamer en de mogelijkheid koffie en thee te zetten. De bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar.

Faciliteiten

Ontdek Schouwenhove

Logeerkamer
Toen er familie overkwam uit Amerika, hebben we gebruik gemaakt van de logeerkamer. Erg fijn!

Golfkarretje
Mijn golftas laat ik in een afsluitbare berging bij de fietsenstalling. Een praktische en veilige plek.